Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Kariyer Odaklı Seminer; 19. Sektör- Akademi Bilgi Paylaşım Toplantısı

9.11.2023 14:00 Yalova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu Seminer

Yalova Üniversitesi, Yalova Meslek Yüksekokulu'nun Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü, Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı önemli bir etkinlik düzenliyor. Bu kariyer odaklı seminer, 09 Kasım Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleşecek ve oldukça değerli konuşmacılarla dolu bir program sunacak.

Seminere katılacak konuşmacılar arasında Eski Süsbir Başkanı, Eski Sasbüd Başkanı ve Garden AŞ Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Okul, Artemisia Bitkisel Üretim Firması Kurucusu ve tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği uzmanı olan Gülnur Erol, Yalova Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Bülent Batmaz ve beraberlerindeki heyetler yer alacak.

Bu minvalde 19. kez düzenlenen sektör ve akademi arasındaki önemli bilgi paylaşımını sağlayacak olan seminerde sektörel kümelenme, tıbbi aromatik bitki piyasası ve kooperatifçilik gibi önemli konular ele alınacaktır.

Bu değerli etkinliğe katılmak isteyen herkes davetlidir. Toplantı, Yalova Üniversitesi'nin tüm bölümlerine açıktır ve katılımcıların bu konularda değerli bilgiler edinmelerine olanak tanıyacaktır. Katılımın ücretsiz olduğunu ve seminerin 09 Kasım Perşembe günü saat 14:00'te başlayacağını unutmayın. Bu büyük fırsatı kaçırmamak için sizleri bekliyoruz!